3 september 2019

Julen är upplockad på Dollarstore

Blev så förvånad när jag klev in på Dollarstore (Piteå) idag! Plötsligt möts jag av tomtar, julbelysning och juldekorationer. Var inte alls beredd på det, tanken har knappt slagit mig att det snart är dags för butikerna att plocka fram julen. Det känns extra tidigt varje höst som det händer, men det är vid denna tidpunkt julen smyger upp från butiksförråden varje år. I år kändes det extra oväntat, med tanke på den varma höst vi har! Men nu är den uppe :)
Julen känns så avlägsen ännu, jag pysslar ju lite när orken tillåter men annat än så har tanken inte slagit mig att det är mindre än 3 månader till advent! Först idag har höstluften svept in med sin krispiga luft, och träden börjar färgas gula här och var. Köpte mig ett mysigt doftljus med doft av röda vinbär idag, dags att höstfixa och mysa till det lite snart.

Annars är det en lugn höst hos mig här på landet. Bagarstugan som jag ska flytta in i är snart färdigflyttad. En dröm som sakta börjar går i uppfyllelse. Det har tagit nästa hela sommaren, men nu återstår bara de mest eländiga stockarna att timra upp, sen hoppas jag vi hinner får dit takstolar/tak innan den riktiga kylan men det återstår att se. Då kan man börja det roliga arbetet till våren, att förvandla det yttre och isolera :) Nästa höst är målet att flytta in om allt bara får rulla på. Ska visa er bilder lite längre fram på mitt lilla tomtetorp som det ser ut idag.

2 kommentarer:

  1. Känns lite tidigt med julpynt i butikerna redan, även för en julälskare som mig men snart börjar man längta :) Så mysigt det låter med din lilla stuga <3

    SvaraRadera
  2. Jag blev också förvånad när jag var in på Dollarstore tidigare i veckan och de redan hade packat upp julen. Det kändes lite tidigt trots att jag tycker om julen. :)

    SvaraRadera