1 januari 2019

Nyårsdagen och avrundning i bloggen!

Så blev det ett nytt år igen! Igår åt vi gott och så hann jag titta på filmen Mowgli under kvällen, det blev en väldigt lugn nyårskväll. Vid 12-slaget var vi bara "lilla" familjen kvar och skålade :) Fick faktiskt syn på några fyrverkerier i horisonten och molnen på himlen lyste upp som blixtar av fyrverkerierna i de närliggande byarna. Var som vanligt sorgsen och nostalgisk när nedräkningen började, blir alltid det, men när det nya året slår över så går det fort över till glädje!

Nu ligger jag bara och myser med hundarna och lyssnar till stormen Alfrida som viner utanför huset... börjar bli klassiskt med storm runt jul och nyår! Det är också dags att avrunda här i julbloggen, tack för att ni följt mig ännu ett år och tack till alla er nya som kikat in här. 

Har varit mer aktiv på Instagram denna jul och som vanligt vet jag inte hur nästa höst ser ut, men finns tiden och om allt får fortsätta såhär så kanske jag dyker upp då igen! Kommer nog någon uppdatering under vintern/våren här som det alltid brukar, men betydligt mer sällan och inget mer juligt förrän hösten. Ha ett fint 2019!

Avslutar med dessa bedårande foton från dagen innan nyår, när Bambi med mamma kom och hälsade på. De åt solrosfrön vid fågelbordet 💕

2 kommentarer:

  1. Tack för den här säsongen, hoppas att du får ett fint 2019!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År! Hoppas att 2019 blir ditt och dina hundars år:)

    SvaraRadera