28 juli 2013

Julkonserter 2013

Jag ska inte börja julblogga "på riktigt" ännu, men jag känner för att dela med mig av lite info om julkonserter redan nu, eftersom dom bästa platserna verkar bokas redan under sommaren! Jag ska troligtvis inte gå på någon julkonsert i år, då jag tycker dom flesta tyvärr är för dyra. Men här kommer några av dom "stora" konserterna man kan välja på denna jul! 

Christmas Night


Julkonsert med Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Alden. "Finstämda julsånger varvas med skratt och bus. Stora känslor och mäktiga toner varvas med närhet, kontakt och galna upptåg. Christmas Night erbjuder det bästa från en traditionell jul men i en modern och läcker förpackning."

Kalle, Sanna & Orsa spelmäns Jul


"Kalle, Sanna och Orsa spelmän bjuder in till en kväll med värme, humor och julstämning. Klassiska julsånger framförda av några av Sveriges främsta artister och musiker."

Christer Sjögren julkonsert


"Fjolårets julsuccé är tillbaka med en ny storsatsning – tillsammans med Lotta Engberg, Gunhild Carling, en stor orkester och kör välkomnar Christer Sjögren återigen publiken till en stämningsfull kväll fylld av humor, värme och överraskningar."

För mer info och fler julkonserter, klicka HÄR. 

2 kommentarer:

  1. Jag ska gå på "Christmas Night". Snuskigt dyrt, men jag har sett både Magnus och Sonja i julkonserter och dom är så bra!

    SvaraRadera
  2. Jag hade ju tänkt att se Sanna förra året men gick på bloggträffen istället, hade inte råd eller tid med båda. Får se vad det blir i år, något juligt vill jag göra.
    Här har vi mittemellan med rönnbär i år, men de ser nästan torra ut innan de blivit riktigt röda.
    För några dagar sedan var jag på Tomteland och fick lite julstämning mitt i sommaren.

    SvaraRadera