27 januari 2017

Mina vinterdagar

Dessa foton summerar mina vinterdagar :) Så mysigt! Äntligen har mitt knä blivit så pass bra att jag kan ta mig en sparktur varje dag med hundarna! Det är så vinterfint nu, man vill inte missa att ta tillvara på tiden. Vi har en perfekt vinter egentligen, en hel del snö men tempen ligger runt 0-5 grader så man kan vara ute utan att frysa ihjäl! Dessutom har solen börjat leta sig upp över horisonten så dagarna är inte mörka lika länge. Nästan lite vårkänslor redan i Januari! Hoppas ni har det gott ni också. Längtar ut igen, dags att klä på sig och ta en tur. Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Härliga vinterfoton på dina söta hundar <3
    För att du inte ska missa mitt inlägg måste jag få visa var jag har varit idag för jag vet ju att du är lika Greveholmstokig som vi är här hemma ;)
    https://mariesjulblogg.wordpress.com/2017/02/12/greveholm-pa-riktigt/

    SvaraRadera
  2. sv: Jo alltså det var lite overklighetskänsla över det hela. Man slungades tillbaka till 1996. Jag liksom bara väntade på att Måns skulle dyka upp med sin gocart och tidningshög eller filmkamera bakom någon snöhög eller att vi skulle möta nissarna i sin amerikanare och vägen skulle då vara för smal för att mötas mellan snövallarna. Eller att det skulle komma en flygande parabol eller något. Haha :)

    SvaraRadera