30 augusti 2017

Körkort och utbildning!

Nu kommer ett ojuligt inlägg men känner för att uppdatera er lite! Denna vecka har varit väldigt intensiv och speciell. I måndags fick jag veta att jag kommit in på en utbildning jag verkligen velat gå - lärarassistent! En dröm, jag har varit intresserad av att jobba inom skolan länge men kanske inte som lärare. Nu får jag hjälpa lärarna med allt möjligt och ha mycket administrativ koll vilket känns fantastiskt.

Fick veta i måndags då jag var reserv och började då omedelbart. Utbildningen går på distans med träffar varannan månad och sträcker sig ungefär ett år.

Och så till nästa stora happening! Jag tog körkortet tidigare idag! Så nu blir det helt problemfritt att ta sig upp till Kalix där utbildningen är och plötsligt är man fri och kan ta sig vart som helst. Känns så skönt :) 2 kommentarer:

  1. Stort stort grattis till både körkortet och din utbildningsplats och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Lisa, som du vet känner jag samma för din blogg och även jag känner igen mig i det du skriver till mig. Det kommer nog att bli färre inlägg i min blogg i år, även jag har vissa år skrivit utan den rätta känslan och då blir det inte bra. Det är min kärlek till julen jag vill förmedla men ibland har jag ryckts med och skrivit för skrivandet skull.

    SvaraRadera