26 februari 2017

Fantastiska vintern!

Vilken fantastisk vinter vi egentligen har. Sällan går tempen under -10 och ändå är det februari. Jag försöker ta tillvara på alla de dagar jag kan ute i naturen. Igår var jag till exempel iväg till stadens isbana med en vän och så handlade vi, packade picknickväskan och åkte vidare på utflykt till ett berg med otrolig utsikt. Berget där min mormor och morfar förlovade sig en gång i tiden.


Naturupplevelser är godis för själen, man stressar av och mår mycket bättre av att ta sig ut :) Nu ser jag fram emot våren, när solen börjar värma. Det är oftast ganska blåsigt här ännu så ordentligt frusen blir man efteråt!

I övrigt har det varit en ganska tråkig start på det nya året. Vi förlorade ju en av våra älskade hundar och så har det varit lite andra saker som ställt till det. Det är bara kämpa på, må gott och finna själaro ute i naturen.  

Annars består dagarna av pluggande av kurser. I vår ska jag söka till universiteten och högskolorna så det blir spännande att se vart man är till hösten! Kommer aldrig flytta från vår stad så det blir något som finns i närheten eller på distans. Spännande att se vart tiden för oss...

1 kommentar:

  1. Hoppas att du har det bra! Ansökningstid till högskolor och universitet nu, det blir spännande att läsa vad du har bestämt dig för. Lycka till med dina val.

    SvaraRadera