27 augusti 2013

Första norrskenet i höst!

Ikväll visade sig det första norrskenet för hösten! Underbart :) Det är helt magiskt vackert, och normalt sett brukar vi förknippa norrsken med iskalla kvällar och nätter, men nu har det börjat uppenbara sig lite när som helst! Tyvärr är jag inte den bästa att ta mörkerbilder, hade jag bara kunnat inställningar så kanske, men det får duga med lite suddiga, förminskade bilder :) Dessa två fick jag till:


Ett litet tips: man har aldrig upplevt höstens bästa sida om man inte har lagt sig ner på marken och tittat på stjärnorna! Värm en kopp choklad och ge dig ut vettja! Innan värsta vinterkylan kommer. Jag brukar lägga mig på altantaket uppe, och tro mig - mer perspektiv på livet kan man inte få :) Hur härligt som helst!

10 kommentarer:

 1. Wow, har aldrig sett norrsken, men det är något jag måste göra någon dag.

  Ja, verkligen, min sambo och jag gjorde det senast förra vintern, stannade till med bilen sent en vinterkväll,och vi stod där och bara kikade på den stjärnklara himlen, helt underbart vackert! Och så liten man känner sig, och så obetydlig man egentligen är, man bör verkligen uppskatta att man fått chansen till ett liv. Och att skåda den vackra naturen vi har runt oss bör vi göra oftare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag håller med, man känner sig pytteliten! Och man får stort perspektiv på våra problem här på jorden, det känns som att vi lever i en slags bubbla!

   Radera
 2. Jag längtar så otroligt mkt efter att få se norrsken, Har aldrig upplevt det men förr eller senare så kommer det! :D

  SvaraRadera
 3. Så häftigt...måste få uppleva det någongång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, åker man mot polcirkeln så är chanserna ganska höga :)

   Radera
 4. Svar
  1. Visst! Och ändå var detta ganska lite mot för vad som brukar vara :)

   Radera
 5. Så vackert!
  Kul att du ska blogga om mer än julen, hoppas du fortsätter hela året, saknar din blogg under våren och sommaren ;)

  sv jomenvisst är det så lätt att man handlar mer julsaker även om man inte behöver, utbudet tycks bli större och större för varje år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marie! Vad kul att du känner så :) Det blir framför allt kul att blogga mer om halloween lite längre fram!

   Radera