14 september 2016

Åker till tomteland i Rovaniemi!

Jag ska till TOMTELAND! Såg en annons i morse att det anordnas turer med buss till tomteland flera gånger i höst och under december månad! Jag blev ju såklart helt till mig. Har väntat riktigt länge på detta! Sen jag var barn typ.. men det är rätt komplicerat att ta sig dit själv, att åka till Haparanda är ju en sak men att sen virra runt i Finland en annan :) Har ungefär 30 mil dit. Nu är det ett paket med buss, mat och fika som ingår.

 Tror vi väntar lite närmre jul så snön kanske hinner falla innan vi drar dit. Men det känns såklart riktigt kul att vi äntligen kan åka dit :) LYCKA!

Uppdaterat 12.33: Nu har jag bokat resan och det blir en tur närmare jul! 

Bor du i närheten och vill hänga med någon tur?? Besök då -denna- länk för mer info! 

7 kommentarer:

 1. Oj va härligt. Det ligger ju en aning för långt bort för mig men gud vad det hade varit mysigt. Hoppas ni får en härlig dag och att det blir många bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tyvärr långa avstånd i vårt land! Jag är riktigt ivrig och lovar att ta massvis av foton :)

   Radera
 2. Åh vad kul. Dit hade jag gärna velat åka också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det! Måste bli en stämningshöjare :)

   Radera
 3. Det är så värt ett besök. Har varit dit flera gånger. Super häftigt. Santa park ligger djupt inne i en grotta. Tips... ta med mycket pengar 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. å vad roligt att höra att det är bra! Speciellt då jag inte vet nån som varit där, min pappa för 15 år sen men det räknas inte riktigt idag :) Har börjat spara ihop nu, förstår att det går en hel del pengar därborta!

   Radera
 4. Vad spännande och julmysigt! Låter som en underbar resa!

  SvaraRadera