16 november 2015

Ingen snö, men snart så...

Det blev bara ösregn av allt, och imorgon verkar det bli samma visa när andra ska få massor med snö! ;( Nackdelen med att bo vid kusten är att hur högt upp i landet man än bor så vill vintern dröja några extra veckor till skillnad från inlandet. Men när den väl kommer, då blir det oftast med stor kraft :)

Det ligger faktiskt ett tuuunt lager snö ute som kom ikväll, men nu blir det åter varmt. Till helgen, då väntas däremot mellan -10 till -16 grader möjligen med lite snöfall som kommer stanna, det ser jag fram emot! Det har en stor inverkan på stämningen hos mig :)

En av många julgransvandringar i skogen..

Till helgen ska jag börja julpynta! Och under början av nästa vecka ska resten av huset pyntas då vi får lite främmande adventshelgen och måste ha allting klart, annars hinns det inte med alls. Vi ska tända i fönstren först på fredagen den 27:e, men det går ju att ställa i ordning allting. Då ska även granen vara på plats, som vi inte hunnit se ut ännu!

Fortfarande känns det långt till advent i sinnet, det blir nog bra när allting börjar dra igång så julkänslorna kanske växer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar