26 oktober 2016

Soffläge, sötaste snögloben och snö i luften..

Jag har övningskört en del sista tiden för att hinna en bit innan halkan. Nu har det dock gått illa, på något sätt har jag spänt till benet när jag tar i kopplingen och knät har havererat. Alldeles svullet och stelt, kan knappt gå och böja det är bara glömma. Har varit jobbigt att ta sig fram men nu blir det soffläge hemifrån resten av denna vecka och under helgen, mysigt ändå :)


Haltandes genom Coop fylldes ändå mitt julhjärta upp en nivå idag! Fick syn på en så söt minisnöglob som jag köpte med mig.

Vi har haft några trista dagar med regn och dimma, men nu händer det grejer. Det har blivit halt på broarna och frosten ligger kvar under dagen, snart väntas nederbörd i någon form och jag hoppas på första snön! Kanske imorgon? Det skulle passa då jag är hemma. 

Nu har jag ju lite tid över så jag funderar på om jag skulle uppdatera bloggdesignen lite.. skulle behövas ett litet lyft, speciellt i arkivet. Kanske, kanske. 

1 kommentar:

  1. Men så söt snöglob! Jag äger faktiskt ingen, så denna ska jag hålla utkik efter på Coop där jag bor :) Och hoppas benet blir bättre på dig också, du får dricka varm choklad så ska du se de blir bra ;)

    SvaraRadera