22 december 2017

Dan före dan före dopparedan och årets julkort

Hej på er! Jag kikar in här en gång till innan julafton! :)


Här har vi årets julkort! Alltid med mina småvovvar som motiv :) (Notera inte hur olika gardinlängder vi har... alltid ska det vara nått som blir tokigt) Som ni ser har granen fått komma in igår! Vi hade lite trubbel med att få ner den i foten, köpta granar har bredare stam än de vi har i skogen så vi fick köpa en helt ny fot för att den skulle rymmas. 

I år är faktiskt första året vi brutit traditionen med gransök efter innegran och istället köpt en gran! Eftersom vi har så mycket snö och inte varit speciellt friska kände vi för att ta en genväg och slippa stressen. Vi köpte granen på Byggmax för 99 kr. Det är den värd, en så fin gran har vi nog aldrig hittat i vår egen skog! Den doftar så ljuvligt också, mer än vad våra granar brukar göra. 

Nu är det dan före dan före dopparedan! Jag har fullt upp med julklappar och förberedelser, igår städade jag hela huset. Idag blir det mer städning och imorgon är det äntligen dags att börja förbereda julbordet 💗 Hoppas in i det sista vi får vara friska hela bunten, sist jag åt julbord fick jag halsfluss på natten och det gjorde bara ont så nu vill jag verkligen njuta!

En riktigt God Jul till er alla!

2 kommentarer:

 1. Vilken vacker gran, och vilka söta små vovvar:)
  Hoppas du får vara frisk så att du kan njuta av allt det goda!

  God Jul!

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker gran, och vilka söta små vovvar!

  Önskar dig en riktigt GOD JUL!!
  Tack för all julstämning som du sprider <3

  SvaraRadera