23 september 2015

Julen finns på Rusta + juleskum clementin

Var iväg en sväng till Rusta och Dollarstore idag, på Rusta var granarna och belysningen på väg upp! På Dollarstore stod redan tomtarna på hyllorna och en hel del annat. Så nu är det dags att strosa runt bland julgrejer igen,  det är ju bara ca 2 månader kvar till advent.  Jag säger som alltid, tycker det är lite väl tidigt trots att jag älskar julen. Det skulle gärna kunna vänta en månad till, men stör mig inte på det heller såklart!

Sitter och ser tv och provsmakar Juleskum clementin som jag hittade på ÖB idag! Den var riktigt go! Frisk doft och tydlig smak nånstans mellan apelsin, citron och clementin. Kommer ju inte riktigt i närheten av originalet, men vad gör det? Betyg: 4 av 5.

5 kommentarer:


 1. HEJ!! Johanna heter jag och är ny i julvärlden!! :) Jag hittade era julbloggar på julbloggar.se ( försöker själv lägga ut där men det står bara under behandligt och gjort i 2 dar.. :() hur som.. hoppas ni vill följa min jul:) jag kommer följa era..

  SvaraRadera
 2. Jag kan också tycka att det är lite tidigt, men ändå kan man inte sluta njuta när man ser att julen är på väg i butikerna =)

  SvaraRadera
 3. Ohhh nej, för min del är det aldrig förtidigt, hade mer än gärna haft jul 9månader om året haha!
  Får å och jaga på ÖoB inom de närmsta dagarna och se om de lagt ut juleskum clementin, det ska bli intressant att testa den!

  SvaraRadera
 4. Såg på en Ica-affär I Västerås att julmusten hade kommit fram. Kul att se lite jul komma fram även om det känns lite tidigt.

  SvaraRadera
 5. Hej
  Nu er det blevet julen 2016. Mon de stadig findes? Kan du huske hvem som producerede dem?
  Det ligner Katjes julemand.

  SvaraRadera