19 september 2015

Julkläder till hunden

Brukar ni klä upp era hundar på julafton? Jag är ingen som normalt sett klär upp min hund, däremot tycker jag att det är viktigt med till exempel vintertäcken så att det blir bekvämt under vinterns kalla tid. På julen däremot, då gör jag alltid ett undantag och klär upp vovven lite extra. Jag hade en gång i tiden en fin, tunn tomtedress till Vilma som hon aldrig hade något emot att ha på sig. Den gick tyvärr sönder efter några år och då fick det bli en enkel rosett.

Nu när jag har Nova ser jag extra mycket fram emot julen, förra året strax innan jul när jag "väntade valp" såg jag lite julkläder på djurmagazinet och blev så sugen på att köpa, men jag visste ju inte vilken storlek så det får bli detta år istället! :) Nova fyller 1 år i början av december, så till dess ska jag fixa! Är så sugen på något i denna stilen..


Så sött! Men jag vet inte vart man kan få tag i liknande i Sverige.. får se vad som dyker upp framåt julen. Kommer vilja köpa alla julkläder jag ser kan jag tänka mig, haha.. jul & dogshopping kombinerat = supersvårt att motstå! :)


Vilma i sin juldress 2009. 

4 kommentarer:

 1. Åh vad söt hon är din lilla ängel:) Hon sprider nog glädje omkring sig i hundhimlen:) Mina har ju på sig speciella julkragar/sjalar som jag har sytt - det är nog det mesta jag kan få på dem...haha! Men de är så söta i dem så jag är supernöjd:)) Självfallet måste ju hundarna också ha lite fint till julen:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja hon är min lilla ängel och kommer alltid vara <3 Så fint! Det är så kul att just på julen ha något extra även till hundarna, det blir mer högtidligt och roligt helt enkelt :) Ibland räcker det med det lilla, sjalar är också sött!

   Radera
 2. min hund är sååå himla varm i sin tjocka päls så jag brukar bara klä honom i en halsduk under jul :) förra året fick han en ny halsduk som du kan se här :) santababy.blogg.se/2014/november/julhund.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken fin halsduk! Riktigt julig :) Förstår att det är svårt att ha kläder på en stor och fin hund! Han passar superbt i halsduk :)

   Radera