20 september 2015

Senare vinter än vanligt?

Har en känsla att vintern kommer senare än vanligt till oss i år! Ser man på frostens ankomst tidigare år så har den oftast kommit mellan 10-25 september. Nu är det den 20:e och nätterna är fortfarande ganska milda, vädret ser inte ut att bli speciellt kallt kommande veckor heller.. snön har oftast kommit mellan 11-22 oktober, hoppas den inte blir allt för sen i år :) Håller den sig till statistiken är den mindre än 5 veckor bort..

Lilla hamnen i min by i vinterskrud. Så mysigt!

7 kommentarer:

 1. Detta satt jag och tänkte på en kväll, att det känns som allt blir senare i år, men vi får hoppas att det inte stämmer ;) Och vilken otroligt fin bild!!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att det helt plöstligt slår om och blir kallt och snön vräker ner... ja, man kan ju alltid drömma....)

  SvaraRadera
 3. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VACKERT Detta är något att NJUTA av man får sälla se dessa vackra vyer i södra SVERIGE

  SvaraRadera
 4. Funderade också på detta. Det är så varmt om dagarna och nätterna blir inte alls så kallt som jag vill ha det nu :) Hoppas det bara är en otroligt fin höst och att vintern kommer som den ska :)

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker bild. Här är det också milda nätter, många morgnar ser det ut att vara riktigt ruggigt så man blir lite förvånad när man kommer ut.

  SvaraRadera
 6. Jag börjar längta efter snön redan efter midsommar så för mig känns det alltid som att första snön är så himla sen :P Men jag tror faktiskt att du har rätt.. I Kiruna brukar det så här års vara betydligt kyligare än vad det är nu om kvällarna. Men hoppet är det sista som överger en! Jag hoppas på snö innan oktober ;)

  SvaraRadera
 7. Hoppas det blir snö till jul i alla fall! Vacker bild!

  SvaraRadera