14 september 2013

Ljus i vårt hus

Hej! Det har blivit ganska mycket ljusinlägg på senaste! Jag är inne i en ljusperiod! Så även idag.. jag ångrade ganska snabbt att jag bara köpte en ljusstake, så idag kompletterade jag med en till. Och så fick jag se en otroligt snygg lykta som hörde till så den fick hänga med också! Köpt på rusta.. 
Fick tag på village-candle doftljus också, varm appelpie och frozen margarita :) Luktar mer än dollarstores! Men yankee-candle vill inte finnas någonstans här uppe!! Jättesvårt att få tag på. 
Annars händer det inte allt för mycket juligt just nu.. det är ett litet mellanläge. Eller en sak!! Var ju in på rusta, och där var hela avdelningen där julsaker brukar vara helt tom! Kan det börja packas upp snart måntro?? Såg en ensam ljusslinga hänga på väggen, så det är mycket troligt! 

Ni hör från mig igen så fort det börjar hända något intressant...

6 kommentarer:

 1. Jättefina ljusstakar/lykta. Jag har bara sett yankecandles en gång i butik och det var i Stockholm så här verkar det inte heller finnas, men kanske du kan hitta på nätet ifall du gärna vill ha?

  SvaraRadera
 2. Har heller inte sett Yankee Candle i butik särskilt många gånger, och då har det funnits typ 3 att välja mellan. Synd!

  SvaraRadera
 3. På Rusta i Jönköping tog jag en bild idag, för de har redan börjat packa upp julsortimentet, weeehooo

  SvaraRadera
 4. Jag beställer ljus från Yankee Candles hemsida. Det fungerar jättebra, och det bästa är ju att det finns alla möjliga ljus att välja ifrån. Några av mina favoriter är Spiced orange, Winter wonderland och Mountain Pine..!

  SvaraRadera