1 september 2013

Nedräkning och flingor i skyn

3 månader kvar till december. Jag längtar inte till julafton, nej.. jag längtar mycket hellre till julförberedelserna, advent och veckorna innan jul! Det är den tiden jag gillar som mest, tidigare var julafton det enda som räknades - när man var liten var ju tiden innan julafton helt outhärdlig :) Nu känns det som att varje dag i december är en liten julafton.. 

Men nu vill jag snart ha SNÖ! Tänk känslan av de första snöflingorna som trillar ner från himlen? Blir lika lycklig varje gång. När jag kollar tillbaka i arkivet får jag rysningar! Här är en bild jag tog  i början av november förra året, från gården och den får mig att längta ännu mer... Jag tycker frosten får komma först, men i oktober får gärna snön hälsa på.. för bara för att jag längtar, vill jag inte att det ska börja snöa inatt!


När vill du att första snön ska falla??

Ps! Sommaren försvann fortare än väntat, det blev iskallt i sommarstugan så jag återgick till bloggen på en gång ;) Hösten har tagit över!

4 kommentarer:

  1. Jag instämmer totalt, tiden innan jul är helt klart den bästa, allt pyssel och provlagning av mat och godis innan man har hittat sina nya favoriter, och såklart shopping, shopaholic som jag är. Jag längtar också till snön, i år ska åka mer skidor och ta vara på vintern mer än jag gjorde förra året.

    SvaraRadera
  2. Precis så är det ju att bara för att man längtar vill man inte att det ska ske direkt utan man vill längta lite först. Här brukar snön vara sen och ibland blir det vintrar utan snö som lägger sig. för mig känns det perfekt med snö från mitten/slutet av november tom v 8 då det är sportlovet här, sedan vill jag ha vår. Vintrar utan snö är bara grå, kalla och ruggiga, bläh.

    SvaraRadera
  3. Åh vad vackert! jag längtar riktigt mycket jag med, är så glad att hösten äntligen är här!!

    SvaraRadera