11 september 2013

Redo för höstmys!

Idag har jag varit på shoppingrunda! Det var välbehövligt eftersom min lilla vovve förra veckan blev biten av en stor hund, och denna vecka har en ögoninfektion.. så allt jag gjort senaste tiden är att gå och oroa mig! Men idag blev en bra dag.

Fick tag på en supermysig lykta som jag haft ögonen på ett tag. Sen fick jag syn på världens finaste ljusstake så den kunde jag inte motstå! Fick tag på doftljus också, men tyvärr inte yankee-candles, det får bli senare i höst... så nu blir det höstmys på hög nivå! Bäst att ta tillvara på dagarna, nu är det så vackert ute och löven prasslar och faller till marken vart man än tittar :) Hur stämningsfullt som helst!


Jag tycker det är ganska otroligt att man nu kan få tag på shabby-chic och lantlig stil på dollarstore, och att priset är helt okej gör inte saken värre :)

2 kommentarer:

  1. ÅÅh superfint! Måste kolla in Dollar då alltså! :D
    Ja, yankee ljusen får vi snåla på lite ;) har några från Biltema, som tyvärr inte riktigt levererar, men det duger i höstmörkret!

    SvaraRadera
  2. Riktigt fina! Ska också ta mig en runda på stan snart :) Det är så mysigt nu när man börjat tända ljus på kvällarna, nu känner man att det riktigt behövs!

    SvaraRadera