10 september 2013

Paket från slöjd-detaljer!

Idag kom mitt paket från slöjd-detaljer! I paketet fanns en elljustake med LED-ljus som jag verkligen fastnade för, den ser helt magisk ut. Jag tycker att halvfärdigt pyssel och pynt är det bästa, att få trolla fram resten själv ger saken mer mening, det blir mer personligt - i detta fall kan man välja att måla ljusstaken i de färger man önskar eller bara låta den vara som den är. 

Hos slöjd-detaljer finns det mycket pyssel som man själv får utveckla vidare och göra till något eget och personligt! Saker som i slutändan kommer att betyda mer än annat pynt! Vill du också beställa den fina elljusstaken? Klicka här!

Visst ser den helt bedårande ut?? Det var knappt så att jag ville dra ut sladden.. 
men ännu är det inte jul!

Vad tycker ni, ska jag måla den eller låta 
den vara som den är? :)

8 kommentarer:

 1. åh vad fin! jag röstar för måla men den är fin som den är =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, ska absolut måla den efter att ha tänkt efter! Men om det blir helvitt eller i flera färger är svårt att bestämma.. :P

   Radera
 2. Den är verkligen fin, ifall den varit min hade jag nog målat den helvit, dels för att jag gillar vitt men även för att jag varit rädd att klanta till målningen ifall jag skulle måla detaljer. Men den är fin som den är också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är något sånt jag har tänkt mig! Precis samma tanke, det krävs inte mycket för att klanta till det och förstöra alltihop.. hmm.. får fundera vidare :)

   Radera
 3. Åhh det var det gulligaste jag sett på länge, helt bedårande! Det blir dyrt med alla dessa tips haha! En sån där måste jag ha, roligt att kunna göra den helt till sin egen. Jag hade nog målat den, lite sådär lagom :)

  Sv: Jag hade det underbart, var bara hemma hos familjen i Skåne, men där trivs jag som fisken i vattnet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det! Hur fint som helst :)

   Radera