25 september 2013

Nepp.

Frosten vill inte komma riktigt ännu! Men idag är det ännu kallare än igår +8 och solsken! Så den kan inte vara allt för långt bort. Jag läser hur det har snöat lite runt om i landet och blir helt avis! Såg att en bil åkt av vägen pga snön bara 8-9 mil inåt landet. Här kom det kraftigt hagel igår, men snön ville inte bryta fram. Nåja, jag vet ju hur det brukar gå till.. längtar sönder underfär denna tid.. sen kommer det en sån mängd snö så jag nästan får ångra mig! Den kommer alltid för eller senare :)

Har du fått frost eller snö ännu?


10 kommentarer:

 1. Vi fick första frosten idag och så mycket is på rutorna att dom måste skrapas :) fast det kommer nog inte snö här på ett bra tag än!
  Jag brukar också alltid vara så att jag längtar den här tiden efter snön men sen när det väl kommit och varit sisådär en månad vill jag bara att jag ska slippa den och att den ska smälta bort haha :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt! Det känns som att jag blir den sista som får uppleva frosten! Hoppas att den kommer nuuuuuu :) Ja, när snön väl kommer, då finns det ingen hejd! Den bara öser ner till alla pris :)

   Radera
 2. Vi fick skrapa rutorna på bilen imorse, det hade varit runt en halv minusgrad under natten. :)

  SvaraRadera
 3. Här skiner solen idag men nätterna är kalla, bara ett par plusgrader så det känns som att det närsomhelst kan bli frost ifall molnen håller sig borta. Kul att läsa ditt inlägg om julhus också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då verkar vi ha samma väder! Vi kanske får frost samtidigt, hoppas på det :)

   Radera
 4. "Tråkigt" att ni inte har kallare! Vi hade 5 minusgrader inatt och det har inte alls varit skönt utomhus idag, men snön väntar nog även här, fast det gör inte så mycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Havet ställer till det... men det är jag van. Men vi brukar ha haft frost betydligt tidigare förr om höstarna, så förhoppningsvis är detta en tillfällighet!

   Radera
 5. no ingen snö än här på österlen i sydöstra skåne.. dock har hösten precis kommit hit

  SvaraRadera
 6. Frosten har varit här och hälsat på, men ingen snö än så länge. Hoppas verkligen att den håller sig på avstånd ett tag till. Föredrar att den kommer i November och stannar till våren =) Och njuter för fulla muggar av fantastiska hösten!

  SvaraRadera