21 november 2018

Julkläder till hundarna

Jag har snöat in totalt på värmande kläder till hundarna.. trodde aldrig att jag skulle bli sån, men så blev det ändå, vem kan stå emot när det i år har exploderat fram fina (och fula) kläder i jättemånga butiker. Senast Dollarstore där jag idag köpte dessa två för 60 kr/st. Nova (närmast kameran) är superfrusen av sig på vintern när vi är ute, hon kommer uppskatta att ha detta under täcket! Utöver dessa kläder så har de också tomtekläder att ha på självaste julafton :) 


Nu är det verkligen kalla tider, ingen snö men bitande minusgrader och blåst som gör att allt känns så mycket kallare än vad det egentligen är. 

Det är otroligt vackert här i Norrbotten nu, isande rimfrost på alla träd och det glittrar såå fantastiskt när solen går ner, som en sagovärld. Jag har tänkt gå ut någon dag och försöka fånga det magiska i kameran. Egentligen behövs ingen snö, när det är vitt överallt ändå! Men för att isolera mot kylan behövs den absolut, så jag hoppas den kommer på besök nån dag... 

Ni har väl inte missat att jag hänger på instagram? Där lägger jag upp foton ganska ofta. Jag kommer fortsättningsvis vara mer aktiv där än vad jag är här i bloggen då det går så mycket snabbare att ladda upp allt där! Där kommer nog en och annan filmsnutt från mitt vinterland upp också så småningom 😊


3 kommentarer:

  1. Åh så söta och fina hundar du har! <3 Och så juliga de ser ut i sina söta kläder, hehe. Här i Västerbotten är det också minusgrader och rimfrost, så oerhört vackert och mysigt! Ser fram emot att få se gnistrande vinterbilder från dig.

    SvaraRadera
  2. Jaså, ni har ingen snö däruppe heller? När brukar snön komma hos er?

    SvaraRadera