6 december 2016

Underbar solnedgång i vinterlandet!

Så fantastiskt fint vi har det nu! Stämning på högsta nivå. Rosa himmel som glöder. Idag har vi isbitande kyla, ner mot -20 grader. 


2 kommentarer:

  1. Vackra foton!
    Sv: Vad roligt att du funderar på förskollärare och specialpedagog. Det är jätteroliga och intressanta yrken båda två och det behövs utbildade pedagoger. Visst kan det vara både stressigt och slitigt, samtidigt ger det väldigt mycket att jobba med barn. Min äldsta dotter funderar också på att utbilda sig till någon form av lärare, antingen förskollärare eller ämneslärare. Hon tog studenten i år och nu jobbar hon som timvikarie för att prova på innan hon bestämmer sig. Om du inte pluggar heltid till våren kan kanske det vara ett alternativ att jobba som timvikarie och prova på hur det känns? Jag jobbar just nu som specialpedagog inom särskolan och jobbade 20 år som förskollärare i förskolan.

    SvaraRadera
  2. sv: undrar du mer så bara fråga :) Att prova på är ju ett bra sätt att se om man yrket är något man kan trivas med och själv bilda sig en uppfattning om stress och ljudnivå. Jag tycker som sagt att det är oerhört givande att jobba med barn, sedan önskar jag ju att barngrupperna var mindre så alla barn verkligen får känna sig sedda och uppmärksammade varje dag.

    SvaraRadera