23 november 2018

Recension: The Christmas Chronicles

Ikväll såg jag en så mysig julfilm, den omtalade "The christmas chronicles" från Netflix. Alltså, den var värd all väntan! Superbra, mitt i prick. Den kan nog bli en riktig klassiker och den är helt klart årets stora julfilm.



Handling

"Ett syskonpar råkar ta sönder tomtens släde, så de ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en tomtefar med attityd som inte skräder orden." /Netflix

Min åsikt

Superbra film, den är genomtänkt, mysig, rolig, full med fart och en handling som påminner om min barndoms juldrömmar. Med denna film kommer man i stämning. Kände att den placerade sig bredvid både Greveholm, Nu är det jul igen och Polarexpressen faktiskt! Julkänslan jag får i de filmerna, får jag också i denna. Det är inte dåligt, för det är mina stora favoriter i juletid. Det enda jag saknade var väl egentligen mer från "tomteland" och nordpolen, men det var inget som drog ner betyget! Se den!! 

Mitt betyg
*****

Julmysfaktor
*****

3 kommentarer:

  1. Åh, såg också denna ikväll! Hade ganska låga förväntningar efter att ha sett trailern men oj vad jag och syrran skrattade oss igenom den. Vi bara satt och log när filmen var slut. Det är ett bra betyg.
    Hoppas du kan ta med dig julkänslan från filmen under helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade också låga förväntningar, trailern är lite missvisande faktiskt! :) Kul att du också gillade den och julkänslan har helt klart vaknat efter man sett denna :D

      Radera
  2. Såg den nu på morgonen och gillade den också jättemycket. En riktigt härlig julfilm :)

    SvaraRadera