20 september 2013

Ljusen har kommit!

Allihopa så fint uppradade! Nu kan jag äntligen säga att jag äger hela sex yankee-candle ljus :) Dom doftar jättegott! Min absoluta favorit (såhär utan att ha tagit bort plasten eller tänt dom) är en av dom nya juldofterna för i år - Season of Peace! Den doftar obeskrivligt gott och var den mildaste i gänget, men med en väldigt mysig och tydlig doft ändå! Lite mintig doft, men ändå inget som tar över.


Den andra favoriten är Merry Marshmallow (även den ny för i år) En mild vaniljdoft med antydan till marshmallow, supergod. Sen har vi Winter Wonderland som doftar julgran! Den här doften är ganska tydlig, kan tro att det doftar mycket när det tänds! Christmas Eve och Snowflake Cookie är mycket lika i dofterna och även dom ganska tydliga! Och Cherries On Snow är en lite sötare doft som blir spännande att testa. Men det är ju bara baserat på vad jag känner nu, de verkliga dofterna kommer fram först när ljuset tänds :) Så först då kan jag säga vilken min verkliga favorit blir.

Nu blir det fredagsmys och jag funderar på vilket ljus jag ska testa först, extra mysigt att regnet smattrar utanför! Ha en trevlig helg :)

22.23: just nu brinner Christmas Eve, och den doftar sååå gott. Det doftade superstarkt i förpackningen, men det blev en helt annan känsla när ljuset tändes!

7 kommentarer:

  1. Åh ser fram emot att köpa och prova:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja - Det är verkligen värt det, tycker iafl jag! :)

      Radera
  2. Så snabbt du fick dem! Varifrån beställde du dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det tog en dag med posten! Jag beställde från yankeecandle.se :)

      Radera
  3. Var i Skottland i helgen och såg att de hade en Yankee Candle-affär!! Är himla glad att RyanAir har dyr överviktsavgift, så kunde inte köpa så mycket. Jättemycket billigare än i Swe såklart, fick med mig en burk av Christmas Eve och Season of Peace! Imorgon är det tre månader kvar till jul, det är startskottet för min del, då kan jag börja jula lite smått :)

    SvaraRadera
  4. Så himla GOTT med så många underbara julljus! Snacka om att du kommer komma i riktig julstämning i år! :D

    SvaraRadera
  5. Tror jag ska köpa mig Cherries on snow, den var min favorit förra året. :) mys på nu!

    SvaraRadera